Träna för att MåBra!!!

Anmäl dagen innan vilken klass du tänker komma till. Vi håller till i fd. Församlingshemmet i Strömsund. Där finns gott om plats! Lokalens nya namn är: AyA huset.

Det är väldigt bra om du tar med din egen yoga matta, filt mm. Det finns begränsat antal att låna, även kuddar och filt. 

 

Schema med start måndag v.9

MÅNDAG

Kl. 17.15 FM/ Vinyasa Yoga (FYSISK)

Kl. 19 Afro Powerdance

 

TISDAG

Kl. 16.30 Core

Kl. 17. Yin Yoga (Nybörjare och alla andra)

 

TORSDAG

Kl. 18.50 Kom till ro Yoga (Nybörjare och alla andra)

 

FREDAG

Kl. 06.50 MORGON YOGA (Nybörjare och alla andra)

 

Kort om:

  • Vinyasa yoga är en dynamisk yogaform, vilket innebär att det är yoga där du fortsätter från den ena ställningen till den andra i ett tempofyllt flow i kortare eller längre stunder, som kopplas ihop med din andning. I vinyasa yoga är det lika mycket fokus på själva flowet med att gå från den ena övningen till den andra, som det är på ställningarna i sig. Vad är vinyasayoga bra för? Du svettas eftersom det är ett förhållandevis högt tempo och relativt få eller inga pauser. Vinyasa yoga är alltså bra för dig som vill hålla på med en yogaform, där du utmanar kroppen fysiskt och får upp pulsen. Vinyasa yoga-pass följer inga bestämda sekvenser. Därför kan passen variera från pass till pass och från instruktör till instruktör, så det är också ett bra val om du vill ha mycket variation.

  • YinYoga. Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.
  • Core. Träning av de muskler i kroppen som hjälper att stötta en god hållning. Skapar värme.
  • Afro. Stora sköna rörelser till musik med rötterna i det ursprungliga. Fritt.

 

När det är lov eller när jag är på kurs ställer jag in klasserna. Här nedan ser du datum för inställda klasser:

v.10 sportlov hela veckan!