1. jun, 2022

Att med nyfikenhet följa med i flödet!

Läget!?
 
Lite omstrukturering och lite beslut kan göra så mycket! Då jag ska göra det som får mitt hjärta att kännas varmt och lätt... Krävs förändring ibland!
 
Så massagebänken som stod i Hammerdal har fått flytta hem till Hillsand. Till det som får heta AyA Huset. Där alla mina idéer får ta plats utan hinder. Bara möjligheter! Det finns bastu, möjlighet att låna kajak och flytväst, jag kan laga mat… Och du får VILA! Går fint att komma förbi för “bara” en massage också. Eller kanske en yogaklass? Max 6 pers... Går att övernatta!
 
Finns bussanslutning tidig morgon ner 07.15 från Fridsberg och kl. 15.30 upp till Fridsberg från Myrgatan i Strömsund (du måste fråga dig fram, det är en liten taxibuss).
 
Jag har gått från matproducent i givakt, till att privat ta reda på det ur butiken som riskerar att förfaras. Jag står i köket i Strömsund på måndagar. Då lagar jag mat och bakar till familjen, och till dig som vill titta förbi! Jag bjuder in dig i köket till lite kökssnack. Du får också gärna vara med i bestyren. Vi kan ju kalla med matlagningskurs… Om du vill fördjupa dig i plantbaserad upplevelsebaserad miljönördig enkel matlagning. Eller bara umgås, så KOM!
 
Denna vända blev det tillexempel äpplen över från butiken. Det gjorde Sinnica underbar äpplemos kryddad med nymortlad kardemumma av. Och en kladdig äppelkaka. Jag bakade jättesmöriga (vegan!!!!) gobullar. Med kanel och socker/mandelmassa.
Vi åt inte upp allt igår, så det finns kvar! ;0) Kom och smaka! Det finns även en matlåda i frysen som blivit över. Jag tar inte betalt för mat/bak längre då jag inte är livsmedelsproducent… Vill du ändå stötta mig på något sätt? Går det alltid att lösa;0) Jag är evigt tacksam för allt!
 
I verksamheten lägger jag mer fokus på behandlingar/samtal i Strömsund. Jag gör ett innerligt försöka att vända den negativa trenden i samhället! Hur ska vi som jobbar med FRISKVÅRD få fler att söka upp komplementär medicin? Alltså människor! GÅ PÅ TEATER och känn känslor! Gå på massage/healing/samtal /yoga och bli medveten om ditt inre! Satsa på friskvård och slipp sjukvård…
 
Hur många har inte fått stämningshöjande utskrivet för sin värk senaste tiden? Ska vi fortsätta att döda symptomet så det inte går att laga det som kan lagas? Visst hjälper kemikalier/ syntetiska preparat, en stund. Men vad skapas istället? Och JO, det finns andra saker vi kan göra för att må bättre som människor. Det är aldrig försent!
 
Det jag och mina kollegor sysslar med är inte hittepå. Min källitteratur inom Ayurveda är många tusen år gammal. Och är baserad på verklighet, inte studier i laboratorier. Vi snackar om lång empirisk studie! Såklart finns det de utövare som halkar med och verkar utan sann kunskap i helande. Var alltid noga med vart du vänder dig!
 
Jag ser HELA dig. Och du är alltid vacker!
 
Jag önskar du får vakna varje morgon och vara lycklig och må bra.
 
Och allt är kärlek…