15. jun, 2022

känslornas bergochdalbana

Läget?!
Här sitter jag. Just nu. ledig fast inte fast ändå...
 
15 juni. Fyra år sedan bästakompispappan min drog vidare. Tittar ner mot huset där mina föräldrar bodde och tårarna kommer...
 
Ja, jag är ledsen. Jag känner hjärtesorg. Fast jag vet att de har det bättre än jag någonsin kan föreställa mig.
 
Sorgen är knuten till min egen egoistiska upplevelse av detta liv. Att inte kunna hålla handen mer. Att de som förstod och accepterade mig trots min knasighet, inte finns längre. Jag saknar att se gnistan av nyfikenhet i ögonen när jag berättar om mina tankar och idéer... Jag saknar att känna, att vad som än händer finns de där med en varm kram. Föräldrar är inte som något annat... Och jag saknar dem, som de var förut, varje dag.
 
Men precis som det kan vara, är livet fortfarande blandat med ena sekunden sorg och andra glädje...
 
Öppnade precis ett mail från Amanda på TeCentralen. En orderbekräftelse över mina första steg som teförsäljare i Strömsund och Hillsand. Ett litet steg i en riktning som är lycka för mig!
Sitter (som du ser på fotot) på kontoret idag ;0)...
 
Det flödade en massa inspiration nu på morgonen kring min verksamhet AyA Huset på Fridsberg.
 
Till hösten blir det: Reningsdagar. Dagsturer med meditation i fokus. Temadagar: minimalistisk livsstil, yoga för nybörjare, next level shit dagar ;0) mm. mm
 
Rening... Det viktigaste upplever jag är att rena sina tankar, förhållningssätt, reaktioner. Ibland kräver det en nollställning, beroende på vart en befinner sig mentalt.
 
Jag har hittat ett fokus, en röd tråd för min verksamhet. Och mina ledord är: avskalad, ren, naken, ursprunglig, rå, enkel, sann, äkta, kärlek, frid, kontakt...
 
Det är lätt att gå vilse i livet! Jag träffar en del människor varje dag. Just nu är vi lite trötta, har tappat inspirationen och livslusten. Tankarna är mörka och negativa. Det behöver inte vara så!!!! This need not be!!! Välj något annat ;0)
 
En del har också börjat ifrågasätta gamla tankemönster och "så har det alltid varit" beteenden. Vilket också skapar oro och smärta. Som nybörjare är det smärtsamt att erkänna misstag, felval och tankefel. Men det blir lättare över tid, och hejja dig som vågar ifrågasätta!!!
 
Jag blir utmanad varje dag. Men jag har äntligen fått orden: denna händelse/person är utsänd till dig för att öva på. Att sitta i ryggraden... Det kände jag senast nu på förmiddagen!
 
Vad tränar jag inför tänker du kanske? Jo, jag övar och övar tills den dagen då egots nöjespark har stängt. Då jag aldrig mer sätter mig i åkattraktionen med namnet: känslornas bergochdalbana...
 
När jag kommit dit ser du, då finns bara frid och den sanna eviga känslan kvar...
 
Och allt är kärlek!