18. aug, 2022

Likt vatten...

Läget?!?

De nya tiderna fortsätter. Igår onsdag var jag i Strömsund och skrev på anställnings avtal som timvikarie inom barnomsorgen… Hålen i ekonomin efter  pandemin är för stora. Och min stora lokal har hög hyra så jag behöver komma ikapp. Jag löste in mina pensionsbesparingar under den värsta krisen. Och stora investeringar har krävt. Men inte gnälla!!! Utan göra!!! Så nu gör jag…

Planen är alltså att jobba som vikarie ca 3 dagar och sedan som egen 3 dagar/v. Jag har också !!i glädje!! Lämnat över matbutiken och klubbsystemet till en lokal mathantverkare. Och jag känner verkligen glädje i hur de direkt utvecklar butiken till något mycket mer komplett än vad jag hade möjlighet till. De gör den till det den ska vara… En matbutik där du kan handla allt du behöver för ett hållbart liv. Glädje!!!

 Min “riktiga” verksamhet kan äntligen få fullt fokus. Att förmedla yoga och ayurveda och göra behandlingar som skapar hälsa i alla delar av dig.  Och jag kan återigen lyfta blicken och söka inspiration och utbilda mig. Fördjupa och bredda, skapa nytt…

 Som sagt sann glädje! Och frihet!

I bastun i eftermiddags fick jag lite input att det är dags att göra något lite roligt igen. Jag gillar ju win win…

Så du som läser detta och är sugen på att få ett presentkort på 20 yogaklipp värt 1500 kr!!!(terminen startar torsdag den 25e augusti och klippen är giltigq 22veckor, vi yogar i Strömsund). Jag lottar ut 3st x 20 yogaklipp!!! OM du inte har FB så skicka ett mail till mig via hemsidan med svaren! Tävlingen avgörs imorgon fredag den 19/8 2022. För att vinna ska svaren vara korrekta och allt korrekt utfört. Jag talar om vilka vinnarna är både här och på FB.

Det du behöver göra är: 

  1. Skriv en kort motivering till varför just DU behöver 20klipp yoga. Motiveringen ska skrivas som kommentar under inlägget på FB där jag länkat detta nya inlägg från hemsidan.
  2. I samma inlägg så skriver du namnet på Gubben vars klassiska yoga jag är inspirerad av. (Du hittar namnet i mina inlägg eller på hemsidan)
  3. I samma kommentar skriver du också hur många barn jag och Joachim har.
  4. I samma kommentar taggar du 3 kompisar du vet skulle behöva yoga.

 

Lycka till!

 Puss och kram//

Zara