SjälsRo på Fridsberg

Någon där ute som känner att ett retreat på Fridsberg i Hillsand (Strömsunds kommun) med fokus stillhet, tystnad, samvaro och kärlek vore något?
 
Fredag kväll till söndag tidig eftermiddag... Välkommen från kl. 17 på fredagen och avsked efter lite senare lunch söndag.
Mer specifikt schema får du när du anmält dig!
Yoga, dans, promenader, meditation av olika slag, skogsbad, hälsosam mat, enkelhet, närvaro, eld, ritualer, väder... Att uppleva och känna, inte koppla bort... Enda uppkoppling som utlovas och funkar utan hinder på Fridsberg i Hillsand är Spirituell uppkoppling;0)
 
Helgen:
1-3 juli
- Önskar full grupp för att hålla retreatet=6 pers.
- Anmälan+betala, senast söndag 19 juni 2022.
- Investering= 2000kr. Varav 1000 kr i anmälningsavgift (ej återbet). När avgiften är betald är du anmäld. Kvitto till friskvård funkar fint!
- Gåvor till bevarandet av Fridsberg tas gärna emot. Pengarna går direkt in till upprustningskonto: Handelsbanken 6377- 997 040 688. Önskan om att förbättra vägen upp, uppföra och återställa ursprunglig snickarglädje, takbyte, förbättra fasaden på kapellet och skolbyggnaden och måla om.
- Boende i mycket enkel vandrahem standard. Maten är vegansk och Ayurvedisk. Råvarorna är biodynamiska.
- Mycket utevistelse så kläder för ALLA väder. Och myggmedel ;0) 
- Samåk från Strömsund fredag kl. 16 är möjlig!
- Vi lagar maten tillsammans!
Och allt är kärlek...

Reset helg

På Fridsberg finns tystnad och enkelhet. En möjlighet att reseta dig, återknyta till ditt inre. Vila. Börja om igen. Bara vara!

 

Platsen ligger 5 mil från tätorten Strömsund i Jämtland. Det är min och min familjs hem. Vår plats på jorden, som vi så gärna delar med oss av. 

 

Tanken med AyA Huset på Fridsberg är att det ska vara en motpol till det samhälle som många av oss lever i dagligen. Överkonsumtion, stress, snabbmat, gifter, ständig uppkoppling, det snurrande ekorrhjulet...

 

Du behöver inte prestera när du kommer till mig. Den här helgen handlar inte om det. Det handlar inte om glamm och glitter. Utan avskalad enkelhet. Tystnad, så du får chans att höra din inre röst.  

 

I vistelsen ingår en Ayurvedisk hälsorådgivning. Du får då också råd kring hur och vad du kan göra för att stötta din hälsa och återskapa balans. Ett ypperligt tillfälle är det, att börja med råden under helgen!

 

Fredagen är till för att landa. Du hittar din sovplats och vi samlas en stund för att lära känna varandra och dela kvällmat. Det finns 4 fasta punkter under lördagen. Söndagen startar på samma sätt, men avslutas efter lunch.

 

Tiden däremellan använder vi till hälsorådgivning, reflektion, promenader, eller stillhet och återhämtning. Det finns alltid te och frukt.

 

1. Morgonsamling 06.00 med yoga och meditation 2h.

 

2. Lunch som vi lagar tillsammans. Vi börjar kl. 11.30. Råvarorna är biodynamiska/kravodlade. Plantbaserad kost.

 

3. Eftermiddagsklass kl. 15 med yoga och meditation 2h.

 

4. Middag. Vi lagar tillsammans och njuter den i tystnad. Vi börjar kl. 17.30

 

Sängående senast kl. 22.

 

Logi: Plats i dubbelrum eller sovsal. Finns även en kåta att bo i, samt tält eller tentipi för den som önskar mer kontakt med naturen. 

 

Kostnad: 2000kr. Varav 1000kr betalas som bokningsavgift. Och återbetalas ej.

 

Max 6 personer.

 

Att ta sig till Fridsberg: Antingen med egen bil. Eller buss till Strömsund och sedan samåkning vidare upp. Om ni är flera går det även att ordna hämtning vid Östersunds tågstation eller annan plats i Östersund.

 

Jag önskar dig hjärtans välkommen till friden på Fridsberg!

 

// Zara