ONSDAG=DIN DAG

På onsdagar kommer jag ta emot dig i AyA Huset på Fridsberg. 

 Lämna världen och alla måsten... Du måste ingenting mer än må bra och vara lycklig. Ta ledigt!

Här utför jag:

  • Ayurvediska behandlingar. ÄVEN SHIRODARA!!! 
  • Hot stone massage
  • Intuitiv massage med hemkokta oljor
  • Närande samtal 
  • Yoga just för dig
  • Ritualer och medial guidning

Du kan åka buss hit. Så spar vi miljö! Och skapar en levande landsbygd.

Vill du är du välkommen att checka in redan tisdag sen eftermiddag och stanna till torsdag morgon! Enkelt boende finns. Bastu.

Buss:

Buss 429 går från Strömsund till Hillsand mån-fre kl. 15.30 framme 16.57. Buss tillbaka går på morgonen kl. 7.15 framme i Strömsund kl. 8.10.

Pris:

Beroende på om du vill vara själv eller om ni är flera och vad du/ni önskar av vistelsen. Vi sätter ett pris när du hör av dig. Det är inte dyrt.

Balanserad Body Mind Soul träning 30sept-2oct

Välkommen!

Är du som jag? Gillar att känna styrka och uthållighet men samtidigt vara mjuk och avspänd? Skadefri? Hur kan vi komma dit både metalt och fysiskt? 

Det är verkligen inte en omöjlighet!

Platsen du ska till ligger 5 mil från tätorten Strömsund i Jämtland. Det är min och min familjs hem. Vår plats på jorden, som vi så gärna delar med oss av. Jag (Zara) håller retreats och annat med utgångspunkt i avskalad enkelhet, inre kontakt, genuin samvaro och ett öppet sinne. Och ibland bjuder jag in fantastiska människor i min närhet som tar med kunskap och förgyller helgen med det!

Målgrupp:

Har du kanske några års träning på nacken och önskar inspiration. Eller kanske står du inför nystart/omstart?

Under denna helg i AyA Huset på Fridsberg får den hårda fysiska träningen också vara med! En mix av avslappnade lärorika samtal, högintensiv träning, backträning, yoga, meditation, mysig samvaro, massage/bastu. Mat som är enkel, god och fyller sitt syfte.

Mer säger jag inte just nu ;0) Kommer fylla ut schemat med detaljer över tid!

Fredagen är till för att landa. Basta kanske? Äta, lära känna varandra, samt att du hittar din sovplats. 


Det finns några fasta punkter under lördagen. 
Söndagen startar på samma sätt, avslutas kl. 15.

Tiden mellan de fasta punkterna använder vi till reflektion, massage, promenader, eller stillhet och återhämtning. Det finns alltid te och frukt.

1. Morgonsamling 06.30 med yoga och meditation 2h. Rast till 9

2. Förmiddagsklass. Kl. 09-11.15

3. Lunch som vi lagar tillsammans. Vi börjar kl. 11.30. Lunch till 13.30. Råvarorna är biodynamiska/kravodlade. Plantbaserad kost.

4. Eftermiddagsklass kl. 14. 2,5h. Sedan egentid fram till middagsbestyren!

5. Middag. Vi lagar tillsammans. Vi börjar kl. 17.30 och avslutar middagen kl. 20.00. Sedan egentid tills sänggåendet.

OBS! På fredagen, efter lördagens eftermiddagsklass samt mellan kl. 13.30 -15 på söndagen finns tider för avslappnings massage! 30 min/tid. Kostar 300kr. Ange om du vill boka när du anmäler dig till helgen!

Logi: Plats i dubbelrum eller sovsal. Finns även en kåta att bo i, samt tält eller tentipi för dig som önskar mer kontakt med naturen. Allt är mycket enkel standard. Finns toa, dusch och bastu. Samt en stor sjö 300m bort ;0)

Kostnad: 3000kr. Varav 1000kr betalas som bokningsavgift. Och återbetalas ej. Sista anmälningsdag 15 september.

Max 8 personer. Finns kölista!

Att ta sig till Fridsberg: Antingen med egen bil. Eller buss till Strömsund och sedan samåkning vidare upp. Om ni är flera går det även att ordna hämtning vid Östersunds tågstation eller annan plats i Östersund. Går även skoltaxi upp från strömsund FREDAG kl. 15.30 avgår från Myrgatan och ner till Strömsund kl. 07.15 MÅNDAG morgon. Biljett köper du på Ica SImonssons i källaren.

Jag önskar dig hjärtans välkommen till friden på Fridsberg!

SjälsRo på Fridsberg 1-3 juli

Någon där ute som känner att ett retreat på Fridsberg i Hillsand (Strömsunds kommun) med fokus stillhet, tystnad, samvaro och kärlek vore något?

Fredag kväll till söndag tidig eftermiddag... Välkommen från kl. 17 på fredagen och avsked efter lite senare lunch söndag.

Mer specifikt schema får du när du anmält dig!

Yoga, dans, promenader, meditation av olika slag, skogsbad, hälsosam mat, enkelhet, närvaro, eld, ritualer, väder... Att uppleva och känna, inte koppla bort... Enda uppkoppling som utlovas och funkar utan hinder på Fridsberg i Hillsand är Spirituell uppkoppling;0)

Helgen:
1-3 juli

- Önskar full grupp för att hålla retreatet=6 pers.
- Anmälan+betala, senast söndag 19 juni 2022.
- Investering= 2000kr. Varav 1000 kr i anmälningsavgift (ej återbet). När avgiften är betald är du anmäld. Kvitto till friskvård funkar fint!
- Gåvor till bevarandet av Fridsberg tas gärna emot. Pengarna går direkt in till upprustningskonto: Handelsbanken 6377- 997 040 688. Önskan om att förbättra vägen upp, uppföra och återställa ursprunglig snickarglädje, takbyte, förbättra fasaden på kapellet och skolbyggnaden och måla om.
- Boende i mycket enkel vandrahem standard. Maten är vegansk och Ayurvedisk. Råvarorna är biodynamiska.
- Mycket utevistelse så kläder för ALLA väder. Och myggmedel ;0) 
- Samåk från Strömsund fredag kl. 16 är möjlig!
- Vi lagar maten tillsammans!

Och allt är kärlek...

Reset helg 2-4 september

På Fridsberg finns tystnad och enkelhet. En möjlighet att reseta dig, återknyta till ditt inre. Vila. Börja om igen. Bara vara!

Platsen ligger 5 mil från tätorten Strömsund i Jämtland. Det är min och min familjs hem. Vår plats på jorden, som vi så gärna delar med oss av. 

Tanken med AyA Huset på Fridsberg är att det ska vara en motpol till det samhälle som många av oss lever i dagligen. Överkonsumtion, stress, snabbmat, gifter, ständig uppkoppling, det snurrande ekorrhjulet...

Du behöver inte prestera när du kommer till mig. Den här helgen handlar inte om det. Det handlar inte om glamm och glitter. Utan avskalad enkelhet. Tystnad, så du får chans att höra din inre röst.  

I vistelsen ingår en Ayurvedisk hälsorådgivning. Du får då också råd kring hur och vad du kan göra för att stötta din hälsa och återskapa balans. Ett ypperligt tillfälle är det, att börja med råden under helgen!

Fredagen är till för att landa. Du hittar din sovplats och vi samlas en stund för att lära känna varandra och dela kvällmat. Det finns 4 fasta punkter under lördagen. Söndagen startar på samma sätt, men avslutas efter lunch.

Tiden däremellan använder vi till hälsorådgivning, reflektion, promenader, eller stillhet och återhämtning. Det finns alltid te och frukt.

1. Morgonsamling 06.00 med yoga och meditation 2h.

2. Lunch som vi lagar tillsammans. Vi börjar kl. 11.30. Råvarorna är biodynamiska/kravodlade. Plantbaserad kost.

3. Eftermiddagsklass kl. 15 med yoga och meditation 2h.

4. Middag. Vi lagar tillsammans och njuter den i tystnad. Vi börjar kl. 17.30

Sängående senast kl. 22.

Logi: Plats i dubbelrum eller sovsal. Finns även en kåta att bo i, samt tält eller tentipi för den som önskar mer kontakt med naturen. 

Kostnad: 2000kr. Varav 1000kr betalas som bokningsavgift. Och återbetalas ej.

Max 6 personer.

Att ta sig till Fridsberg: Antingen med egen bil. Eller buss till Strömsund och sedan samåkning vidare upp. Om ni är flera går det även att ordna hämtning vid Östersunds tågstation eller annan plats i Östersund.

Jag önskar dig hjärtans välkommen till friden på Fridsberg!

// Zara

Dela den här sidan